Az egészségügyi szektor folyamatos fejlődése és az emberi jólét iránti növekvő igények összehoztak egy olyan vállalatot, amely mindannyiunk életét jobbá és egészségesebbé kívánja tenni. Az a cég, amelynek vezetői és csapatai eltökéltek abban, hogy meghatározó hatást gyakoroljanak a gyógyszertárak és az egészségügy terén. Üdvözöljük a Pharmapont Kft.-t, ahol a kiválóság és az innováció iránti elkötelezettség megteremti az új lehetőségek útját.

Céljaink — A Küldetés Értelmezése

Az egészségügyi ellátás alapja a betegek megfelelő gondoskodása, és ebben az összefüggésben a Pharmapont Kft. arra törekszik, hogy a Mashlow Piramis minden szintjén segítse a páciensek egészségének és jólétének javítását. A fiziológiai szükségletektől a magasabb szintű önmegvalósításig terjedően, a vállalat célja olyan innovatív megoldások létrehozása, amelyek mindegyik szinten hozzájárulnak a jobb életminőség eléréséhez. Ezen alapelv mentén az egészségmegőrzés, a diagnosztika és az ellátás területén tevékenykedik.

Az Innovációnk Alapja

A Pharmapont Kft. az innováció hajtó-motorának tekinti a jövőbe való beruházást. A PIE (Performance, Innovation, Efficiency) értékelési modell segítségével cégünk mindig a legjobbat kívánja nyújtani. Teljesítményünk és hatékonyságunk folyamatos javításával, valamint az innovációval és kreativitással elégedettséget nyújtunk ügyfeleinknek és partnereinknek. Az új lehetőségek felfedezése és azok életre hívása azokat a pilléreket alkotja, amelyeken keresztül elértük és folyamatosan elérjük a kiválóságot.

LEAN Elv – Hatékonyság és Fenntarthatóság

A Lean elv arra ösztönzi a vállalatot, hogy az erőforrásokat hatékonyan használja, minimalizálja a felesleges tevékenységeket és optimalizálja a folyamatokat. A Pharmapont Kft. a fenntarthatóságra és a hatékony működésre összpontosít, így növelve a termelékenységet és a minőséget. A cég elkötelezett a felesleges pazarlások kiküszöbölésében, ami az erőforrások hatékony felhasználását és a költségek csökkentését eredményezi, mindezt anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnénk.

Az Emberközpontú Megközelítés

A Pharmapont Kft. alapvető meggyőződése, hogy minden fejlesztés és innováció középpontjában az emberek állnak. Minden megoldás és szolgáltatás arra irányul, hogy segítse a páciensek és az egészségügyi szakemberek életét. Legyen szó a távvezérelt gyógyszerautomatákról, az AI-alapú egészségügyi tanácsadásról vagy az érzelmek elemzésére szolgáló Healthie alkalmazásról, minden fejlesztés arra törekszik, hogy valódi hatást gyakoroljon és segítse az embereket az egészséges és kiegyensúlyozott élet elérésében.

Az „Az Innováció Útján” cikkünkbe mélyebbre ástunk a Pharmapont Kft. missziójába, melynek alapja a Mashlow Piramis, a PIE értékelési modell és a LEAN elv. A cég az emberek és az egészségügy közös jövőjét építi, és minden cselekedetével hozzájárul a jobb életminőség és az egészségügyi ellátás forradalmához.