Üdvözöljük a Pharmapont Kft. Honlapján!

Örömmel köszöntjük Önt a Pharmapont Kft. weboldalán, ahol az egészségügy és az innováció találkozik. Cégünk elkötelezett abban, hogy új utakat nyisson a gyógyszertári és egészségügyi területeken, és olyan megoldásokat kínáljon, amelyek pozitív változást hoznak mindennapi életünkben.

Innovációink új perspektívát nyitnak az egészségügyi ellátásban és a gyógyszerészeti területen. A táv-vezérelt gyógyszerautomaták, az AI alapú fejlesztések és a személyre szabott szolgáltatások mind azt szolgálják, hogy a lehető legjobb minőségű ellátást és támogatást nyújtsuk Önnek és családjának.

Célunk, hogy a Pharmapont Kft. weboldala ne csak információforrás legyen, hanem inspiráció és támogató társ is az egészséges és kiegyensúlyozott élet elérésében. Böngéssze át innovációinkat, megismerheti csapatunk kiemelkedő tagjait, és felfedezheti, hogyan járulunk hozzá a gyógyszerészeti és egészségügyi terület fejlődéséhez.

Köszönjük, hogy velünk tart és megtisztel azzal, hogy ellátogat weboldalunkra. Bízunk benne, hogy megtalálja azokat az új megoldásokat, együttműködési lehetőségeket velünk, amelyek segítenek Önnek és közösségnek a jobb egészség és életminőség felé vezető úton.

Üdvözlettel, A Pharmapont Kft. Csapata

Rólunk

Üdvözöljük a Pharmapont Kft. honlapján! Cégünk elkötelezett amellett, hogy forradalmi változásokat hozzon a gyógyszertári és egészségügyi szektorban. Az állandóan fejlődő egészségiparban valódi hatást szeretnénk kiváltani azzal, hogy új utakat nyitunk a gyógyszerészet és az egészségügy területén.

Innováció Az Egészségért

A Pharmapont Kft. olyan innovációkat hozott létre, amelyek átformálják a gyógyszertári ellátást és az egészségügyi szolgáltatásokat. Két fő területen fókuszálunk: a távvezérelt gyógyszerautomaták és az AI alapú egészségügyi és gyógyszerész fejlesztések terén.

Távvezérelt Gyógyszerautomaták: Az Ellátás Új Dimenziója

Az egyik jelentős áttörésünk a távvezérelt gyógyszerautomaták bevezetése, amelyek radikálisan megváltoztatják, hogyan juthatnak hozzá a páciensek az OTC gyógyszereikhez. Ezek az automaták nem csak kényelmet és könnyedséget nyújtanak, de lehetővé teszik a gyógyszerészeti ellátás személyre szabását és a hozzáférést olyan helyeken is, ahol a hagyományos gyógyszertárak kevésbé elérhetőek.

AI Alapú Egészségügyi és Gyógyszerész Fejlesztések: Az Életminőség Javítása

A jövő egészségügyi ellátásának része az AI alapú megoldások használata. Cégünk szakértő csapata azon dolgozik, hogy az intelligens algoritmusok segítségével jobb diagnosztikai eszközöket és személyre szabott terápiás módszereket fejlesszen ki. Az AI lehetővé teszi a betegeknek és az egészségügyi szakembereknek, hogy hatékonyabban és pontosabban kezeljék az egészségügyi kihívásokat.

Közösségekért és Jövőért

A Pharmapont Kft. elkötelezett a fenntarthatóság, az ellátási kör bővítése és az innovációk használata mellett az egészségügy és a gyógyszeripar területén. Célunk, hogy hozzájáruljunk az emberek jobb életminőségéhez és a globális egészségügyi eredmények javításához.

Köszönjük, hogy ránk talált, hogy kérjük fedezze fel a Pharmapont Kft. által kínált új utakat az egészségügy és a gyógyszerészet terén.

Küldetésünk

Céljaink — A Küldetés Értelmezése

Az egészségügyi szektor folyamatos fejlődése és az emberi jólét iránti növekvő igények összehoztak egy olyan vállalatot, amely mindannyiunk életét jobbá és egészségesebbé kívánja tenni. Az a cég, amelynek vezetői és csapatai eltökéltek abban, hogy meghatározó hatást gyakoroljanak a gyógyszertárak és az egészségügy terén. Üdvözöljük a Pharmapont Kft.-t, ahol a kiválóság és az innováció iránti elkötelezettség megteremti az új lehetőségek útját.

Az egészségügyi ellátás alapja a betegek megfelelő gondoskodása, és ebben az összefüggésben a Pharmapont Kft. arra törekszik, hogy a Mashlow Piramis minden szintjén segítse a páciensek egészségének és jólétének javítását. A fiziológiai szükségletektől a magasabb szintű önmegvalósításig terjedően, a vállalat célja olyan innovatív megoldások létrehozása, amelyek mindegyik szinten hozzájárulnak a jobb életminőség eléréséhez. Ezen alapelv mentén az egészségmegőrzés, a diagnosztika és az ellátás területén tevékenykedik.

Az Innovációnk Alapja

A Pharmapont Kft. az innováció hajtó-motorának tekinti a jövőbe való beruházást. A PIE (Performance, Innovation, Efficiency) értékelési modell segítségével cégünk mindig a legjobbat kívánja nyújtani. Teljesítményünk és hatékonyságunk folyamatos javításával, valamint az innovációval és kreativitással elégedettséget nyújtunk ügyfeleinknek és partnereinknek. Az új lehetőségek felfedezése és azok életre hívása azokat a pilléreket alkotja, amelyeken keresztül elértük és folyamatosan elérjük a kiválóságot.

LEAN Elv – Hatékonyság és Fenntarthatóság

A Lean elv arra ösztönzi a vállalatot, hogy az erőforrásokat hatékonyan használja, minimalizálja a felesleges tevékenységeket és optimalizálja a folyamatokat. A Pharmapont Kft. a fenntarthatóságra és a hatékony működésre összpontosít, így növelve a termelékenységet és a minőséget. A cég elkötelezett a felesleges pazarlások kiküszöbölésében, ami az erőforrások hatékony felhasználását és a költségek csökkentését eredményezi, mindezt anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnénk.

Az Emberközpontú Megközelítés

A Pharmapont Kft. alapvető meggyőződése, hogy minden fejlesztés és innováció középpontjában az emberek állnak. Minden megoldás és szolgáltatás arra irányul, hogy segítse a páciensek és az egészségügyi szakemberek életét. Legyen szó a távvezérelt gyógyszerautomatákról, az AI-alapú egészségügyi tanácsadásról vagy az érzelmek elemzésére szolgáló Healthie alkalmazásról, minden fejlesztés arra törekszik, hogy valódi hatást gyakoroljon és segítse az embereket az egészséges és kiegyensúlyozott élet elérésében.

Az „Az Innováció Útján” cikkünkbe mélyebbre ástunk a Pharmapont Kft. missziójába, melynek alapja a Mashlow Piramis, a PIE értékelési modell és a LEAN elv. A cég az emberek és az egészségügy közös jövőjét építi, és minden cselekedetével hozzájárul a jobb életminőség és az egészségügyi ellátás forradalmához.

Csapatunk

Dr. Jánossy Kinga – Gyógyszerész

Dr. Jánossy Kinga a Pharmapont Kft. gyógyszerésze, akinek szakértelme és elkötelezettsége megkerülhetetlen. Rendkívüli tudása és tapasztalata révén felelős azon innovatív megoldásokért, amelyek lehetővé teszik, hogy a páciensek gyorsan és hatékonyan juthassanak hozzá az akut egészségügyi OTC termékekhez. Dr. Jánossy Kinga emellett elkötelezett a hálózatépítés iránt, szoros kapcsolatot tart fenn a gyógyszerészekkel és az egészségügyi szakemberekkel, hogy minél szélesebb körben terjessze az egészségmegőrzés és az OTC termékek fontosságát.

Brillmann Zsolt – Innováció és Társadalmi Kapcsolatok Vezetője

Brillmann Zsolt olyan meghatározó szerepet tölt be a Pharmapont Kft.-nél, amely kulcsfontosságú a vállalat folyamatos növekedése és fejlődése szempontjából. Vezetőként felelős az új fejlesztések, innovációk és technológiai újítások irányításáért. Brillmann Zsolt lehetőséget teremt az új ötletek és koncepciók valóra váltására, amelyek elősegítik az egészségügyi szektorban bekövetkező áttöréseket. Továbbá, kiemelkedő szerepet játszik a társadalmi kapcsolatok erősítésében, és segít a Pharmapont Kft. céljainak és értékeinek hatékonyabb terjesztésében.

Ezek a kiemelkedő szakemberek hozzájárulnak a Pharmapont Kft. célkitűzéseinek eléréséhez, és segítenek abban, hogy cégünk továbbra is az egészségügyi innováció és a betegek szolgálatában maradjon.

Kutatás

Innováció

A Pharmapont Kft. számos úttörő és innovatív megoldással járul hozzá az egészségügyi és gyógyszerészeti területek fejlődéséhez. A táv-vezérelt gyógyszer-automata, mérőeszközökkel felszerelve, valamint a „Gyógyszerész a háznál” szolgáltatás révén a cég hatékony és könnyen elérhető ellátást biztosít.

Az AI által támogatott fejlesztések széles skálán mozognak. A mobiltelefon kamerájával működő gyógyszerfelismerő alkalmazás és az írisz-fotózás és elváltozás felismerés kombinálva az AI kép- és adatfeldolgozással pontos diagnózisokhoz vezetnek. Az AI alapú asszisztensek, mint az időseknek szánt hangalapú beszélgetőtárs és a cukorbetegeknek szóló tanácsadó, személyre szabott támogatást nyújtanak.

A digitális egészségmegőrzés terén a Healthie alkalmazás a hangulatot az arc alapján elemezve segít az emocionális jólét fenntartásában. Az egészséges életmód támogatására irányuló innovációk, mint a munkahelyi egészségfejlesztés és a digitális utazási segédlet, minden eddiginél hatékonyabb és személyre szabottabb megoldásokat kínálnak.

Az „Egészségügyi Tudatosságért és Az Életminőség Javításáért

Az AI-alapú mentális egészségmegőrző szoftver-platform és az egészségügyi edukációs programok a családoknak a válság idején olyan erőteljes eszközök, amelyek javítják az életminőséget és támogatják az embereket minden szinten. Az infravörös emisszióval történő előkészítés és jellemzés, a mobil ultrahang és a digitalizált mozgásszervi rehabilitáció tovább erősíti a vállalat hozzájárulását a diagnosztika és a rehabilitáció terén.

A Pharmapont Kft. fejlesztései szerte ágazóak és emberközpontúak, az egészségügyi és gyógyszerészeti szektor számos területén hozva pozitív változásokat. Az elkötelezettségük az innováció, a technológia és az emberi jólét iránt igazi úttörő munkát eredményez.

Termékeink

Gyógyszerautomata

Kapcsolat